Henk Hoogeveen

Henk Hoogeveen

“Wenn du denkst es geht nicht mehr, kommt irgendwo ein Lichtlein her.”

Door de jaren heen heb ik veel werk- en levenservaring opgedaan. Het leven is niet zwart of wit, maar een dynamisch proces waar mensen veel ervaring en verrijking op kunnen doen. Ik sta met beide benen op de grond en sta objectief en onbevangen in het leven. De opgedane ervaring en verkregen inzichten breng ik samen in de theorie en de praktijk. Mijn werkstijl is praktisch en ik weet van aan- en doorpakken.

Hierdoor ben ik in staat om mensen gericht te begeleiden en te stimuleren bij het oppakken van (persoonlijke) vraagstukken zodat perspectief ontstaat, een koers kan worden bepaald en doelen kunnen worden gerealiseerd. Mijn dienstverlening richt zich op zowel individuele- als gezinsbegeleiding. Daarnaast ben ik – door jarenlange ervaring –  gespecialiseerd in medezeggenschap. Zowel in het ontwikkelen van medezeggenschap in bedrijven als in het inhoudelijk ondersteunen van organen die bij de medezeggenschap betrokken zijn.

Missie/visie
Mijn missie is om de opgedane kennis en ervaring van het leven en werk te delen. Het versterkt het eigen inzicht van mensen waardoor ze vanuit meerdere invalshoeken keuzes kunnen maken.

Identiteit
Ik zie me zelf als vrolijk, toegankelijk, positief het glas is immers driekwart vol, ondernemend, gedreven, geduldig, enthousiast, empathisch, sensitief, sociaal en ervaren.

Waarden/overtuigingen
Zingeving, persoonlijke ontwikkeling, onafhankelijkheid, goede balans tussen leven en werken en professionele ontwikkeling.

Vaardigheden
Door de jaren heen heb ik veel werk- levenservaring opgedaan. Het leven is niet zwart of wit, maar een dynamisch proces waar mensen veel verrijking op kunnen doen. Ik sta met beide benen in het leven. Ben objectief en onbevangen. De opgedane ervaring en verrijking breng ik samen met de theorie en de praktijk situaties. Hierdoor ben ik instaat mensen de koers te wijzen. Ik weet van aanpakken en doorpakken.

Gedrag
Ik ben rustig, maar ook enthousiast en kan daarnaast goed luisteren. Ben geïnteresseerd in de verhalen van een ander.